🎄Familie kersttoch – laatste nieuws

Beste deelnemer(s),  

Leuk dat je je hebt aangemeld voor de kersttocht van aanstaande vrijdag (23 december). In totaal verwachten wij circa 130 bezoekers! Bij deze de aanvullende informatie:  

Startlocatie 

De startlocatie is via deze Google Maps link te vinden.  

Bij de startlocatie zullen jullie door onze parkeerregelaars ontvangen worden en krijgen alle kinderen een te gekke lichtgevende kerstmuts!  â€“ bij aankomst graag netjes parkeren zodat de weg vrij blijft en er voldoende ruimte is voor iedereen.

Starttijden 

  • Bevers: 18:30 
  • Welpen: 19:00 
  • Scouts: 19:30 

Heb je meerdere leden bij verschillende groepen, houdt dan de tijd van het jongste lid aan. Houdt je a.u.b. aan deze tijden, kom dus NIET te vroeg! 

Tocht 

De route bestaat uit 3 verschillende onderdelen. Bij alle delen volg je een ander spoor die je naar het eindpunt leiden, wat dit precies is houden we nu nog even geheim. Tijdens de tocht ga je op zoek naar letters die verstopt zijn langs de route, een zaklamp is voor een deel de route en het vinden van de letters nodig.

Eten en drinken 

Aan het einde van de tocht zullen er verschillende lekkernijen beschikbaar zijn. Denk hierbij aan onder andere erwtensoep en warme chocomelk.  

Alternatief 

Mocht het weer onverwachts tegenvallen (waar we natuurlijk niet vanuit gaan), dan zullen wij een alternatief kerstfeest organiseren in de grote tent op het veld bij onze blokhut. Deze keuze maken we op de dag zelf. Als voor het alternatief gekozen wordt zullen we iedereen tijdig informeren.